"Vine-te'n a la Trobada -d'Antella- en bici" des d'Alzira, Carcaixent, Alberic o Gavarda


COMUNICACIÓ AJUNTAMENT D'ANTELLA. Un any més el assistents a la Trobada tenen la possibilitat d'acudir a la Trobada de la Ribera en bicicleta gràcies a la iniciativa "Vine-te'n a la Trobada en Bici" que coordina el col·lectiu "La Ribera en Bici". El recorregut més llarg -des d'Alzira- consta d'un total de 21 kilòmetres si bé també s'ofereix la possibilitat d'iniciar la marxa en bici fins la Trobada d'Antella des de Carcaixent, Alberic o Gavarda.  
Els punts de Trobada per als participants estaran situats en les places majors d'Alzira (09:00 h.), Carcaixent (09:30 h.), Alberic (09:45) i Gavarda (10:25 h.). Els menors de 18 anys hauran d'anar obligatòriament acompanyats per adults, el recorregut es realitzarà per camins tradicionals i l'hora de tornada està prevista per a les 17.00 h. des d'Antella.   
Trajecte: Alzira-Carcaixent-Alberic-Gavarda-Antella. 
Programa: 
  • 9:00 h. Eixida des de la Plaça Major d'Alzira (km 0). Anem pel camí de Materna, entre tarongers en flor.Entrem a Carcaixent pel carrer Sta. Bàrbara i Montortal.
  • 9:30 h. Carcaixent. Recollim la gent que ve a la Trobada en bici en la plaça de l'Ajuntament. Girem a la dreta pel carrer Gral. Prim, passem per damunt del riu Barxeta i agafem el Camí de la Vall i de Càrcer. CV-545, aproximadament un km per passar el pont del Xúquer. Ull trànsit.
  • 9:45 h. Alberic. Els d'Alberic eixen de l'antic llavador rectes cap al Camí de les Algoleges, paral·lel al Xúquer pel marge esquerre.
  • 10:00 h. Els que venim de Carcaixent girem a l'esquerra, amb precaució, i entrem al Camí de les Algoleges. Reunió amb la gent d'Alberic (km 10). Passem per baix l'autovia. Després al costat del pont de ferro entre el Xúquer i la Sèquia.
  • 10:25 h. Gavarda. Reunió a l'entrada amb la gent de la contornada (km 16).En eixir del poble prenem el camí de l'esquerra de la Sèquia Reial. Ull de caure, deixar més d'1m amb la vora.
  • 11:00 h. Passem a la banda dreta i entrem a Antella (km 21).
  • 17:00 h. Tornada des d'Antella.  
Els/les participants recorreran el trajecte per camins tradicionals. Cal ser puntuals en els llocs assenyalats al plànol per incorporar-se a la bicicletada. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats per adults. Es aconsellable l’ús de casc, com també fer servir roba còmoda, així com dur roba d’abric o de protecció opcionals. Les condicions de la bici han de ser les més idònies. El pedaleig es farà a un ritme assequible per als assistents. La distància recorreguda serà de 21 km. La tornada es farà a les 17 h. des del punt d’arribada a Antella.